Klub Hund logo lyserød

Om Klub Hund

Klub Hund er skabt af hundeejere for hundeejere.
Vi tilbyder hundetræning og anderledes events – fordi livet med hund skal være sjovt og give mening.

Hos Klub Hund kan du og din hund gå til hyggelig og sjov hundetræning i de klassiske discipliner, men vi tilbyder også alternative kurser og events, som du selv kan være med til at designe.  Måske har du lyst til at lære at løbe med din hund, gå på svampejagt eller måske vil dine børn gerne gå på tricks-hold med jeres familiehund.

Klub Hund er meget mere end almindelig hundetræning, vi er ved at sætte rødderne til et fællesskab med hunden i centrum – og vi er kun lige startet. Du kan være med – vi lover det bliver sjovt, spændende, fleksibelt og udviklende.

Vi mener, at en lydig, motiveret og stimuleret hund er mere end bare en hund. Hunden kan være tryllestøvet der giver et mere positivt og lykkeligt liv. 

Vores mål er at gøre jeres liv sammen sjovere, nemmere og meningsfyldt.

Vores træningstilgang og praksis

Vores tilgang til hundetræning er belønningsbaseret, og vi går op i at skabe gode relationer til vores kunder; hunde såvel som deres ejere. Vi underviser og instruerer altid ud fra en dyb indsigt og forståelse for adfærd, hundens som menneskets. Det betyder, at vi har fokus på at skabe succesoplevelser med at træne, fordi det giver resultater der vare ved, styrker kontakten mellem jer og giver motivation til kontinuerligt samarbejde.

Kontakt os

E-mail: vov@klubhund.dk

Telefon: 71792288

Hundetrænere, hundeluftere og hangarounds

Alle der arbejder i Klub Hund er eller har været hundeejere. Vi sørger for at alle modtager træning i grundlæggende hundeadfærd, så du trygt kan overlade din hund med os.

Michelle - professionel Hundetræner København - Klub Hund

Michelle

Hundetræner og eventyrmager

Klub Hund - medarbejder. Ina-Marie

Ina-Marie

Dyrlægestuderende og ordsmed

Professionel hundetræner Susan hvalpehold, hundetræning, unghundetræing, lydighedstræning og rally i København, Nørrebro og Frederiksberg

Susan

Hundetræner og rallyekspert

Bumle - Professionel Hundetræner København - Klub Hund

Bumle

Hyggefætter og legetøjsansvarlig

Klub Hund - hundelufter, hundefuftning København

Jesper

Turguide og hundelufter

Klub Hund - professionel Hundetræner København

Bodil

Energibombe og mosler

Hundetræner Klub Hund - Marie Lykkebo Dreier

Marie

Hundetræner og stifter af Klub Hund

Fille hund - Klub Hund - professionel Hundetræner København

Fille

Sporfinder og hulebygger

Kuba hund - Klub Hund - professionel Hundetræner København

Kuba

Bademester og æbleplukker

Klub Hund - professionel Hundetræner København

Loot

Løbemakker og egernekspert

Vil du være en del af flokken?

Tjek vores ledige stillinger og hundetrænerjob her: www.klubhund.dk/job

Hundetræning københavn - Klub Hund undersøger blomster

Klub Hund nyheder

Find viden om hundens liv på vores blog og hundeunivers

Nikotinposer og forgiftningssymptomer: sådan holder du din hund tryg og sund

Snus og forgiftnings-symptomer: Hold din hund sund Hunde og hvalpe er nysgerrige væsner, der elsker at udforske deres omgivelser med...

3 Sjove og anderledes oplevelser med hund

København er kendt for sine mange kulturelle arrangementer og sociale aktiviteter, men hvad med de firbenede medlemmer af familien? Frygt...

Hundestrand og hundetræning: sol, sand og leg

Det gode vejr og varmen lokker, og vi begynder at trække udenfor for at nyde solen. Så her er lige...

Hundetræner København - Vælg den bedste hundetræner

Vi er stolte af at kunne tilbyde jer muligheden for at vælge den imellem hold med vores dygtige hundetrænere, så I kan finde den hundetræner der passer bedst til jer! Leder du efter en erfaren og dygtig hundetræner i København? Så behøver du ikke lede længere. Hos Klub Hund forstår vi, hvor vigtigt det er at finde den rette hundetræner, og hvorfor det er essentielt at træne sin hund korrekt.

 

Hvorfor er den rette hundetræner så vigtig?

Der er mange hundetrænere i København og derfor kan det være svært at vælge den rette. Men det kan have storbetydning for hvordan du og din hunds forhold udvikler sig og hvilken træningstilgang i arbejder med. En dygtig hundetræner kan ikke kun hjælpe med at løse adfærdsproblemer, men også skabe en stærkere forbindelse mellem dig og din hund. Hos Klub Hund arbejder vi med en filosofi om, at træning skal være positiv, sjov og effektiv. Vi træner for at skabe succesoplevelser for både dig og din hund.

  1. Professionel adfærdsforståelse: Vores trænere har erfaring og en dyb forståelse af hundepsykologi og hundens liv og adfærd, hvilket gør os i stand til at tilpasse træningen til hver enkelt hunds unikke behov.
  2. Personlig træning: En god hundetræner tilbyder skræddersyede træningsprogrammer, der tager højde for dig og din hund træningsniveau, ambitioner og temperament.
  3. Positiv forstærkning: Vi underviser i positive træningsmetoder, som hjælper dig og din hund med at lære nye færdigheder og samarbejde på en stressfri og sjov måde.

 

Hvorfor er det vigtigt at træne med sin hund?

Træning er ikke kun vigtig for at lære din hund gode manerer. Det er også en essentiel del af din hunds mentale og fysiske velvære. Her er nogle grunde til, hvorfor det er vigtigt at træne med sin hund:

  1. Forbedret adfærd: Træning hjælper med at korrigere uønsket adfærd som at trække i snoren, gøen eller aggressioner.
  2. Mental stimulering: Hunde har brug for mental stimulering for at være lykkelige. Træning udfordrer deres sind og holder dem engagerede.
  3. Fysisk aktivering: Mange træningsøvelser involverer fysisk aktivitet, som er vigtigt for at holde din hund sund og i god form.
  4. Styrket bånd: Træning styrker båndet mellem dig og din hund, da I arbejder sammen mod fælles mål og opnår succeser sammen.

 

Den bedste hundetræner i København – hvad kan du forvente?

Hos Klub Hund er vores mål at give dig den bedste hundetræner i København. Vores trænere har arbejdet med hunde af alle racer og aldre, og de brænder for at hjælpe dig med at opnå dine træningsmål. Her er, hvad du kan forvente, når du vælger os:

  1. Skræddersyede træningsplaner: Vi skaber individuelle træningsplaner baseret på din hunds specifikke behov.
  2. Positive træningsmetoder: Vores metoder sikrer, at din hund lærer ved at få positive succesoplevelser, hvilket øger deres lyst til at lære.
  3. Støtte og rådgivning: Vi er her for at støtte dig gennem hele træningsprocessen, med rådgivning og vejledning, når du har brug for det.

 

Hvem er vores hundetrænere i København?

Vores team af hundetrænere i København består af passionerede og dygtige fagfolk, der alle deler en kærlighed til hunde og en dedikation til deres arbejde. Mød nogle af vores fantastiske trænere:

 

Sådan vælger du den bedste hundetræner i København

At finde den bedste hundetræner i København kan virke som en udfordring, men vi er her for at gøre det nemt for dig. Her er nogle tips til at vælge den rigtige træner:

  1. Træningsmetoder: Spørg om trænerens metoder og sørg for, at de bruger positive og humane teknikker.
  2. Referencer og anmeldelser: Læs anmeldelser og tal med andre hundeejere om deres erfaringer med træneren.
  3. Kemien: Det er vigtigt, at både du og din hund føler jer trygge og godt tilpas med træneren.

 

Kontakt Klub Hund– Din hundetræner i København

Hvis du har spørgsmål eller er I tvivl om Klub Hund har den rette hundetræner i København jer, så ring endelig til os på 71792288 eller sende en e-mail til vov@klunhund.dk. Vi glæder os til at møde både dig og din hund.

 

Meget mere end bare en hundetræner i København

Hos Klub Hund får du mere end bare en hundetræner i København – Du får adgang til en Hunde Klub, hvor vi deler ny viden, oplevelser, erfaringer, tilbud og andre ting, som gør livet med hund sjovere. Vores hundetrænere arbejder hårdt for at sikre, at hver træningssession er både sjov og lærerig, og vi er stolte af at kunne tilbyde nogen af de bedste træningsprogrammer i byen. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en træningssession. Vi ser frem til at hjælpe dig og din hund med at opnå store resultater!